Skip to main content

Huurgenoot vindt het belangrijk dat de bewonerscommissies voldoende kennis hebben om goed weerwoord te kunnen bieden aan Stadgenoot. Omdat er voor scholingen in een zaaltje steeds minder animo lijkt te zijn wil Huurgenoot u op een nieuwe manier scholingen bieden: gewoon thuis, op uw eigen computer en op uw eigen tijd.

!WOON heeft een digitaal aanbod in ontwikkeling. Huurgenoot heeft het mogelijk gemaakt dat u, zonder extra kosten, kunt deelnemen aan deze cursussen.

Als u naar de pagina waarop de digitale scholingen staan wil, klik dan hier. Al wat u moet doen is een account aanmaken waarbij u bij organisatie uw bewonerscommissie en Huurgenoot noemt. U kunt een cursus uitkiezen en krijgt toestemming om deel te nemen. Er zijn, voor de bewonerscommissies van Huurgenoot, geen kosten aan verbonden.

Op dit moment zijn beschikbaar:

Servicekosten, alles wat u wil weten over de servicekosten, de afrekening ervan en procedures die daarbij horen.

Nieuwe bewonerscommissie, basiscursus voor mensen die net starten in of met een bewonerscommissie. Wat zijn de regels, waar kun je terecht voor hulp.

Een nieuwsbrief maken, hoe maak je een nieuwsbrief zo dat die gelezen wordt door de bewoners

Huurders en eigenaren in één complex, alles wat je wil weten over de regels voor huurders, voor eigenaren en hoe je ondanks dat toch goed kunt samenwerken.

Heeft u behoefte aan een ander onderwerp voor een scholing, meldt dat vooral. Dan kan Huurgenoot samen met !WOON bekijken of en hoe de cursus kan worden verzorgd.

Heeft u behoefte aan live scholingen (met een docent voor de klas), laat dat dan weten en laat weten op welk onderwerp u scholing wenst.