Skip to main content

Nu de dagen korter worden en kouder is het fijn te weten dat er bewoners zijn die wat warmte brengen in hun buurt. Marion Fruin en Theo van den Akker organiseren al jaren bijeenkomsten en gezellige maaltijden vanuit het Karnhuis in Betondorp.

Deze winter gingen ze onder meer, samen met dominee Margrietha Reinders en andere actieve buurtbewoners Sint Maarten vieren en Sinterklaas. Op 15 december gaan ze met de buurtkinderen de grote boom op de Brink versieren. Theo heeft al CD’s besteld ‘want die glinsteren zo mooi’. De hoogwerker die nodig is om de verlichting aan te brengen is van een bedrijf dat tegen gereduceerd tarief verhuurt.

Drie dagen voor kerst is er een grote maaltijd voor meer dan 40 buurtbewoners. Ook daarvoor sponsoren bedrijven en organisaties.

Buiten mag het koud zijn, in Betondorp is de winter warm. Een interview met Marion en Theo in de volgende krant van Huurgenoot.