Skip to main content

De training WordPress voor bewonerscommissies “Hoe zet ik mijn bewonerscommissie op de website” in Cybersoek kreeg veel belangstellende bewonerscommissies. Nog niet allen hebben hun commissie op de website kunnen plaatsen

Voor bewonerscommissies die dat graag willen, gaat Huurgenoot hulp aan huis regelen. Twee scholieren helpen u hier dan bij. Heeft u hiervoor bellangstelling? Dan kunt u mailen met info@huurgenoot.nl.

On line leren

Stichting !WOON heeft verschillende digitale scholingen beschikbaar gesteld. Het gaat nu om een scholing voor startende bewonerscommissies en een scholing over de servicekosten. Binnenkort komt er een scholing over gemengd beheer bij. Later zullen er nog meer scholingen volgen.

Hoe werkt dit?

U gaat naar de website: woon.ucourse.nl. U schrijft zich in door op de knop inschrijven te klikken. Deze zit rechtsboven naast de knop log in.

Daar vult uw gegevens in. Uw mailadres wordt uw inlognaam en u kiest zelf een wachtwoord.

Vul bij organisatie in dat via Huurgenoot komt. Dan is de scholing voor u gratis. Huurgenoot betaalt de rekening.

Dan klikt u op de scholing van uw keuze. U komt terecht op de overzichtspagina van de scholing terecht.

U klikt op de groene knop rechts boven.

De eerstvolgende maandag hebt u zeker toegang, soms ook sneller. Als u eenmaal toegang hebt kunt u gedurende een maand (30 dagen) op elk moment naar de scholing. U kunt de scholing dus doen op uw eigen tijd en in uw eigen tempo. Na een maand wordt de toegang beëindigd. Daar krijgt u bericht van.

Meer scholingen?

Nu staan er twee scholingen op de site, er komen er steeds meer bij. Is er een onderwerp waar u graag een scholing over wil krijgen? Meldt dit aan Huurgenoot.  Zij kunnen bekijken of er meer belangstelling is en dan een scholing laten ontwikkelen.